Alu-Cab Ultimate Overland Products

Alu-Cab Ultimate Overland Products

JEG SKULLE ØNSKE…

Har du noen gang tenkt «Jeg vil ha en plantopp som er så robust at den tåler alt!»

Jeg vil ha muligheten til å laste mye på taket, jeg vil kunne gå på taket, jeg vi ha taktelt bakpå når jaktsesongen starter, og jeg vil ha våpen liggende innelåst.

Dette er Alu-Cab i et nøtteskall.

EXPLORER OG ADVENTURE HARDTOPPER

Hardtopper laget i aluminium laget for industri, off-roading, opplevelser og fritidsbruk.

HEAVY DUTY ALUMINIUM HARDTOP

Hardtoppene er bland markedets mest unike biltilbehør.

Alu-Cab produktene er laget av nærmest 100% aluminium. Dette materialet, til tross for sin lette egenvekt sikrer deg ekstrem stabilitet og styrke.

Cargo-rails på taket gjør det mulig å enkelt frakte bagasje og ekstrautstyr.

Store sidedører tillater enkel tilgang til hele lasteplanet. Tilleggsutstyr til sideåpningene er kjøkken- og rescue-modul.

Hardtoppen kommer i to modeller EXPLORER med bred bakluke og ADVENDTURE med smal bakluke.

SKUFFER PÅ PLANET

Tenk deg å ha tilgang til hele planet fra der du står!

UTDRAGBART PLAN

Med låsbare heavy-duty skuffer fra Alu-Cab får du enkel eller dobbel skuff som du enkelt trekker helt ut, skuffene glir i kulelager-opphengte skinner og tåler opp til 100 kilo belastning.

Skuffhåndtaket med innebygget sperre og lås åpnes enkelt ved å dra i hendelen.

Skuffseksjonen er trukket utvendig og innvendig med kraftig isolerende teppe.

TAKTELT HEVER DEG GODT OVER BAKKEN

Velkommen til penthouse på toppen av din egen bil!

EXPEDITION 3.1

Man kan ikke sammeligne taktelt med å kjøpe et ordinært telt man setter på bakken. Et fastmontert taktelt er mer å regne som en midlertidig konvertering av bilen til en fulltids campingbil. På samme vis som det tar tid å rigge en campingbil tar det også tid å sette opp en Alu-Cab camp – det tar omtrent 10 sekunder, om du ser bort fra å låse opp hengelåsene.

Alu-Cab Expedition 3.1 er et meget kraftig taktelt som er svært enkelt å rigge til camp. Du vipper opp de to låsbare klemmene og to gassfjærer åpner opp takteltet for deg.

Takteltet er kledd med innerfor, har stoffhyller i skråtaket og ved puten har du to leselys og strømuttak til alt som går på 12V.

På takteltet kan du montere egne takrack for bruk til sykler, kajakk eller andre lettere bagasje.

MARKISEN – ELLER STUEN OM DU VIL

Få bruk for plassen utenfor bilen når du har satt basecamp

ALU-CAB AWNING

Alu-Cab Awning er utviklet både for å få skygge under Sahara’s glohete sol eller beskyttelse for Bergen’s klissvåte sommervær.

Markisen settes enkelt opp ved å dra markisen rundt de 270 gradene som den dekker og stramme den til med et strammebånd på bilens andre side. Markisen er selvbærende og er det lite vind kan den enkelt og greit brukes slik. Er det vind og du vil sikre den, feller du bare ned en fot og strammer de fastmonterte bardunene til bakken.

Vil du benytte den samme plassen under markisen til overatting og bedre beskyttelse for vær, vind og insekter kan sidevegger med vinduer ettermonteres enkelt med borrelåsfeste i mellom tak og vegg.