AT Akademi «Class of 2024»

Takk for et godt gjennomført Toyota AT Akademi!

Vi er stolte og veldig fornøyd med årets kull på Arctic Trucks Akademi. Dette har vært en klasse som har hatt en god gjennomføringsevne og har hatt eksepsjonell god læringsevne.

Vi håper du har fått med deg masse god kunnskap herfra som hjelper deg, og som forenkler hverdagen din når du er i en salgsprosess med kunden. Husk at vi alltid er tilgjengelig dersom det er noe du står fast på. Trenger du hjelp av oss sammen med kunden booker du oss bare til et Teams-møte hvor vi sammen kan gå gjennom modeller og alt av tilvalg som finnes av ekstrautstyr.

GOODIEBAG:
I posen med undervisningsmateriell fikk du utdelt en personlig kaffekopp/bordkort med ditt navn som bevis på gjennomført akademi. I tillegg en varm Craft© fleecejakke med brodert Arctic Trucks logo for vinterkulden som kommer, samt en varm AT fleece-lue med refleks, en Blue Ridge Overland Gear© messengerbag som vi til vanlig legger med i hver ombyggede bil for å samle all dokumentasjon på ekstrautstyr montert på bilen – påmontert to patcher. I tillegg en AT Akademi-notatbok med kulepenn til signering av kontrakter.

Til slutt fikk du en Tålmodighetskrem – som er en 50ml CeraVe© Reperative Hand Creme.

Bilder fra dagen

Klassebilde AT Akademi TOYOTA 2024

Årets kull består av:

Stein-Reidar Svendsen Toyota Oslo stein-reidar.svendsen@oslo.toyota.no
Anders Nuland Toyota Hønefoss anders.nuland@honefoss.toyota.no
Sander Auståker Nordvik AS, Namsos sander.austaker@nordvik.no
John Wilmann Toyota Bilia Trondheim john.wilmann@toyotabilia.no
Frode Stenhaug Toyota Bilia Trondheim frode.stenhaug@toyotabilia.no
Steinar Skansbo Toyota Sulland Hamar steinar.skansbo@sulland.no
Nikola Arstad Toyota Sulland Hamar nikolai.arstad@hamar.toyota.no
Sylwester Gajek Toyota Buskerud avdeling Kongsberg  sylwester.gajek@buskerud.toyota.no
Robert Mederud Toyota Buskerud avdeling Kongsberg robert.mederud@buskerud.toyota.no
Rune Fremming Toyota Buskerud avdeling Kongsberg rune.fremming@buskerud.toyota.no
Kim Ole Stenmo Toyota Buskerud avdeling Kongsberg kim.stenmo@buskerud.toyota.no
Helge Jensen Svalbard Auto AS helge.jensen@svalbardauto.no
Eivind Svendsen Toyota Buskerud avd Hokksund eivind.svendsen@buskerud.toyota.no
Kjartan Ask Toyota Buskerud avd Hokksund kjartan.ask@buskerud.toyota.no
Per Olav Strandvik Hagen Toyota Sulland Gjøvik AS per.hagen@gjoevik.toyota.no
Hilde Storli Toyota Slettum Bil hilde@slettumbil.no

Lansering av elektrisk
Toyota Hilux og Land Cruiser

Det har lenge vært et manglende produkt for entreprenører og utbyggere som har krav om grønn linje på bilparken for å kunne være med i anbud. Endelig kan det leveres en elektrisk løsning med skikkelig 4×4 og lavserie, den har i tillegg uendret tilhengerkapasitet. Arctic Trucks Norge hadde en mini-lansering på elektrisk Hilux og Land Cruiser under AT Akademiet i starten av 2024.

VIDEO FRA DAGENE HOS OSS

PRODUKTER VI BRUKTE UTE

I demonstrasjonen vi hadde ute satt vi opp to biler som stod fast i forskjellig grad. I første redningsoppdrag ble bilen utstyrt med en «gul dings» for ikke å trekke rett på hengerkula, vi festet Flatlink med ARB Kasteblokk. Det ble brukt en Come Up DV-6 vinsj og rekyldemper på enkel line for å trekke den første bilen rett bakover.

På andre bil ble Friksjonsring festet med Softshackle i bil #1 og vinsjtauet dratt til bil #2 og festet med Hitchlink og tradisjonell sjakkel.


Da vi i andre del slapp ut luft etter først prøve senterdiffsperre, bakdiffsperre og frontdiffsperre brukte vi Tappeventil som er en trygg måte å fjerne ventilnålen og slippe ut luft likt i alle hjulene. Vi slapp ned til 8 PSI, noe som er på grensen lavt dersom man skal flytte seg på vei etterpå. Normalt ville vi jo fylt opp dekk med en innebygget eller portabel Viair 440P kompressor etterpå.

Hva er Expo?

Alle våre samarbeidspartnere og leverandører er invitert til AT EXPO for å la dem presentere sine produkter.

Forrige AT EXPO var en ubetinget suksess og det føles allerede som en evighet siden vi hadde oppmøtte 65 4×4 entusiaster sovende på utsiden her fra dagen før det startet, vi gleder oss stort til å se alle Arctic Trucks eiere og alle bilinteresserte utenfor.

Vi inviterer deg til en fantastisk dag sammen med oss i våre lokaler, ute finner du bilklubber og entusiastklubber som gjerne tar av en prat om hva de driver med. Inne har vi samlet samarbeidspartnere og leverandører – her kan du se produktlanseringer og få produktinformasjon fra leverandøren selv og du har muligheten til å møte menneskene bak de fantastiske produktene vi selger.

Det beste av alt – det er gratis inngang, gratis parkering og det er for alle som er interessert og nysgjerrig!

Åpningstid: 09:00 – 15:00

Se bilder fra tidligere EXPO

Bilen som arbeidsplass?

Har du bilen som arbeidsplass bør du kanskje ta turen fredag 3. mai. Denne dagen er satt av til å vise hvilke muligheter du har dersom bilen er din arbeidsplass. Inviter gjerne med flåtekunder eller gode kunderelasjoner for en begivenhetsrik dag. Book gjerne tid med oss for en omvisning og presentasjon med kundene dine.

LES MER OM AT EXPO PRO

Expo Overlanding

Når EXPO stenger dørene ca. klokken 15:00 så pakker vi opp bilene og drar på AT EXPO OVERLANDING!

Lokasjonen er etter to år møysommelig vurdert og vi har funnet ut at Dårstul er den perfekte overland-camp’en når vi har blitt så mange, så vi kan med stor sikkerhet si at vi garanterer en fantastisk opplevelse. Lokasjonen er beregnet maks 1.5 times kjøretur fra Arctic Trucks 4×4 senteret slik at langveisfarende ikke trenger flere timer omvei for å komme seg hjem på søndag.

EXPO Overlanding er åpent for alle som vil delta, det vil si alle bilmerker – uansett merke. Deltagelse er gratis så du trenger kun ta med deg telt, sovepose, grillmat og tilbehør.

I år regner vi med at alle bilene er klare før avreise og det blir derfor ingen stopp på vei opp. Er det noe du mangler rekker du å kjøpe lomper på Extra hos naboen vår.

Facebookevent

Doggybag’en

Vi satt sammen de viktigste slidene i en egen presentasjon som vi har kalt «doggybag» – de tingene du skal ha med deg hjem! Last ned å ha den liggende på skrivebordet ditt til den dagen du tenker selv du vil ha en oppfriskning av argumenter.

 

LAST NED PDF VERSJONEN AV PPT

…og husk alltid når du kjører i snøen eller står fast