Vortex

VORTEX

SPRAY ON LINER

Vortex™ behandling av planrommet!

Vi begynte med Vortex™ på Arctic Trucks runt 2011, siden den gang har vi sprøytet nærmere 700 plan i året. Siden oppstart har vi hatt godt under 1% reklamasjon. Dette forteller oss at dette kanskje er det beste produktet man kan behandle lasteplanet med.

Vi bruker vår faste og sertifiserte lakkerings-leverandør for korrekt og holdbar påføring.

Vi kan trygt anbefale dine kunder å behandle pick-up planet med Vortex™.

KLIKK FOR Å SE BILDER

Unngå rust

Plastinnlegg byr på noen utfordringer, det kan bevege seg og vann kommer forholdsvis enkelt inn i mellom pickup-planet og innlegget. Det er oppskriften på å få rustdannelse på planet. Problemet er selvsagt at dette er steder man ikke enkelt kommer til for å få rengjort. Dermed kan rusten fritt utfolde seg.

 

Vortex™ er sprayet på planet og gir derfor ingen mulighet for luft og vann å komme til. Vi tilbyr både Vortex opp til kanten på innsiden og 1-2 cm over kanten for ekstra beskyttelse. Ferdig lagt belegg blir ca 2-3mm tykt når det er herdet.

PASSER ALLE PLAN

Belegget som sprayes på er selvfølgelig mulig å spraye på alle pick-up’er, belegget kan brukes på alle steder det kan sprayes på.

Vi har levert Vortex™Spray On Liner på Toyota Hilux, Isuzu D-Max, Volkswagen Amarok, Nissan Navara, Mitsubishi L200 og Mercedes X-Klasse.