Foto: Egge Overland

Alu-Cab Ultimate Overland Products

Alu-Cab Ultimate Overland Products

JEG SKULLE ØNSKE…

Har du noen gang tenkt «Jeg vil ha en plantopp som er så robust at den tåler alt!»

Jeg vil ha muligheten til å laste mye på taket, jeg vil kunne gå på taket, jeg vi ha taktelt bakpå når jaktsesongen starter, og jeg vil ha våpen liggende innelåst.

Dette er Alu-Cab i et nøtteskall.

EXPLORER OG ADVENTURE HARDTOPPER

Hardtopper laget i aluminium laget for industri, off-roading, opplevelser og fritidsbruk.

HEAVY DUTY ALUMINIUM HARDTOP

Hardtoppene er bland markedets mest unike biltilbehør.

Alu-Cab produktene er laget av nærmest 100% aluminium. Dette materialet, til tross for sin lette egenvekt sikrer deg ekstrem stabilitet og styrke.

Cargo-rails på taket gjør det mulig å enkelt frakte bagasje og ekstrautstyr.

Store sidedører tillater enkel tilgang til hele lasteplanet. Tilleggsutstyr til sideåpningene er kjøkken- og rescue-modul.

Plantoppen kommer i to modeller EXPLORER med bred bakluke og ADVENTURE med smal bakluke.

SKUFFER PÅ PLANET

Tenk deg å ha tilgang til hele planet fra der du står!

UTDRAGBART PLAN

Med låsbare heavy-duty skuffer fra Alu-Cab får du enkel eller dobbel skuff som du enkelt trekker helt ut, skuffene glir i skinner med kulelager og tåler opp til 100 kilo belastning.

Skuffhåndtaket med innebygget sperre og lås åpnes enkelt ved å dra i hendelen.

Skuffseksjonen er trukket utvendig og innvendig med kraftig isolerende teppe.

TAKTELT HEVER DEG GODT OVER BAKKEN

Velkommen til penthouse på toppen av din egen bil!

Gen 3-R

Man kan ikke sammeligne taktelt med å kjøpe et ordinært telt man setter på bakken. Et fastmontert taktelt er mer å regne som en midlertidig konvertering av bilen til en fulltids campingbil. På samme vis som det tar tid å rigge en campingbil tar det også tid å sette opp en Alu-Cab camp – det tar omtrent 10 sekunder, om du ser bort fra å låse opp hengelåsene.

Alu-Cab Gen 3-R er et meget kraftig taktelt som er svært enkelt å rigge til camp. Du vipper opp de to låsbare klemmene og to gassfjærer åpner opp takteltet for deg.

Strukturene på taket ble laget med en spesifikk rulleform og gir bedre stabilitet til hele teltet! Teltet har også tilkoblinger for solcellepanel og parkeringsvarmer. Interiøret har som vanlig mesh-underlag, USB kontakt og innvendig LED belysning. I tillegg har den nå et regntrekk bak og på siden! En 70 mm skummadrass med avtagbart trekk er også inkludert.

MARKISEN – ELLER STUEN OM DU VIL

Få bruk for plassen utenfor bilen når du har satt basecamp

ALU-CAB AWNING

Alu-Cab Awning er utviklet både for å få skygge under Sahara’s glohete sol eller beskyttelse for Bergen’s klissvåte sommervær.

Markisen settes enkelt opp ved å dra markisen rundt de 270 gradene som den dekker og stramme den til med et strammebånd på bilens andre side. Markisen er selvbærende og er det lite vind kan den enkelt og greit brukes slik. Er det vind og du vil sikre den, feller du bare ned en fot og strammer de fastmonterte bardunene til bakken.

Vil du benytte den samme plassen under markisen til overatting og bedre beskyttelse for vær, vind og insekter kan sidevegger med vinduer ettermonteres enkelt med borrelåsfeste i mellom tak og vegg.

OPPGRADERE MED MER PLASS?

Hvorfor ikke integrere plantoppen med takteltet for å optimalisere plassen enda bedre!

CANOPY CAMPER

Med Alu-Cab Canopy Camper har du kanskje det beste fra to verdener. Plantopp med innebygget taktelt. Denne løsningen gir deg full ståhøyde i omtrent halvparten av gulvarealet på planet. Hvordan du innreder på planet er helt opp til deg, du kan beholde planet som arbeidsplass eller du kan lage innredning som en camper. Det kommer helt an på hvordan du skal bruke bilen din.

Canopy Camper er utvilsomt den mest kompakte camperløsningen på markedet, og den som gir lavest kombinert vekt.

Den kommer levert med 270 graders selvbærende markise. Canopy Camper er lik på alle small-size pickups og du trenger kun et modelltilpasset monteringskit for å få den montert på din bil.

Foto: Egge Overland

VIL DU GÅ «ALL THE WAY»?

Alu-Cab produserer også kanskje den mest kompakte camper enheten på markedet, dette er en tradisjonell camper som settes på planet og stroppes fast. På de rutene i kalenderen du ikke bruker den kan den løftes av og bilen er tilbake i original stand på relativt kort tid.

Vi ønsker å inspirere deg og vi vil gjerne fortelle deg om alle våre produkter som kan være til stor hjelp når man har en aktiv fritid. Vi håper denne siden om jakt og fiske har gitt deg inspirasjon og at du gleder deg nå enda mer til jakta begynner. Eller turen til den faste fiskeplassen med vennegjengen. Tag oss gjerne med @arctictrucksnorge dersom du deler på sosiale medier – mange av bildene som deles ender opp her!

Hilsen alle oss på Arctic Trucks Norge

Foto på denne siden: Cato Kristensen (@kristensencato), Marius Sagen (@sagen.marius), Bjørn Egge (@egge_overland) og Arctic Trucks Norge (@arctictrucksnorge)

Arctic Trucks