Betingelser for kjøp i nettbutikken

Kjøpsinformasjon
Arctic Trucks Norge selger og markedsfører ettermarkedsprodukter, OEM-produkter og originalprodukter. Vi forbeholder oss retten til og er ikke ansvarlig for prisendringer, utsolgte varer eller faktafeil som kan oppstå på nettsiden vår eller i vår markedsføring. Vi forbeholder oss retten til og er ikke ansvarlig for at produktbildene vi viser på nettsiden vår, kan inneholde tekniske og/eller grafiske feil og skrivefeil. Informasjonen i nettbutikken vår er kun tenkt som informasjon og er uten garantier av noe slag, inkludert, men ikke begrenset til indirekte garantier om egnethet, egnethet for generelle samt spesifikke formål og mål.

Frakt
Vi sender ikke utenfor Norge.

Frakt beregnes ut ifra ditt postnummer etter Postens satser. Minstepris på frakt er 150,- Handler du for over kr. 2000,- i nettbutikken sender vi varene fraktfritt. (Gjelder ikke alle varer som f.eks. taktelt, takgrind, dekk og felg, hjulsett) NB! Sendinger til Svalbard er ikke fraktfritt og har egne satser.

Er varen skadet eller deler/hele sendingen mangler ved mottak/utlevering, skal dette noteres på fraktbrevet, ved mottak eller utlevering og attesteres av sjåfør/ansvarlig medarbeider på utleveringssted.

Privatkunder
Arctic Trucks Norge følger europeiske retningslinjer og lover for e-handel, som definert av Europakommisjonen. Som forbruker har du derfor alle rettighetene i disse retningslinjene og lovene. Ved forsinkelse i levering av produktene, har kundene rett til å oppheve kjøpet dersom ny foreslått leveringsdato ikke er akseptabel. Hvis et forhåndsbetalt produkt har forsinket levering, kan du oppheve kjøpet og det refunderes innen 14 dager.

Bedriftskunder
Arctic Trucks Norge følger gjeldende europeisk lov i forbindelse med juridiske personer i hvert land, dvs. bedrifter. Som en bedrift har du derfor alle rettighetene i nevnte lover.

Mindreårige
Arctic Trucks Norge selger ikke til personer under 18 år siden det bryter generelle europeiske retningslinjer for e-handel.

Svindel
Vi anmelder alle typer svindel, inkludert falske bestillinger, bestillinger gjort med stjålne kredittkort osv. direkte til politiet i respektivt land. Hvis vi oppdager potensiell svindel, gjør vi alt vi kan for å hjelpe det lokale politiet på best mulig måte.

Garantier og erstatningskrav
Arctic Trucks Norge gir 2 års begrenset garanti på alle produkter hvis ikke annet er angitt. Garantien innebærer at vi reparerer eller erstatter defekte produkter innen 2 år hvis produktet ikke er skadet på grunn av feil bruk. Som forbruker har du 2 års garanti hvis produktet hadde feil på leveringstidspunktet. Forbrukeren må returnere et defekt produkt innen rimelig tid etter at han/hun oppdager eller skulle ha oppdaget feilen.

Retningslinjer for personvern
Vi håndterer personlige opplysninger etter retningslinjer for e-handel. WE ❤️ GDPR