Retur og angrerett

Returer
Vær oppmerksom på at det å få et returnummer ikke tilsvarer et godkjent erstatningskrav. Forbrukere skal bruke vedlagte følgeseddel fra Arctic Trucks Norge for retur av varene. Varen skal sendes tilbake innen 14 dager etter registrering av returen. Ved retur av et produkt skal sendingen inneholde det originale ordrenummeret og en detaljert beskrivelse av problemet. Hvis Arctic Trucks Norge er ansvarlig for problemet med produktet, vil ATN betale for retursendingen. Ellers er kunden ansvarlig for porto. Hvis noen nødvendige dokumenter mangler, sendes produktet tilbake til kunden. Returer må returneres godt pakket inn i henhold til instruksjonene som ble mottatt i forbindelse med varslingen av returen. 

Skader som kommer av feil pakking, betales av kunden. Hvis du betalte via faktura, setter vi pris på at du sender oss kontonummeret ditt for raskest mulig service. Hvis du betalte med kredittkort, betaler vi pengene tilbake til kortet.

Angrerett
Som forbruker/privatperson har du alltid 14 dagers angrerett fra den dagen du mottar produktene. Du kan alltid oppheve bestillingen hvis et produkt er utsolgt. Angreretten gjelder ikke for produkter som er spesialbestilt fra en leverandør for spesifikk kunde og formål. Det kan for eksempel være en Alu-Cab canopy til en spesiell bilmodell. Informasjon om hvilke produkter som er fritatt fra angreretten, finnes under den detaljerte informasjonen for hvert produkt. Forutsetningen for bruk av angrerett er at varen er i tilnærmet samme stand og mengde som da du mottok denne samt at den kan selges som ny til en annen kunde. Angreretten gjelder ikke for bedriftskunder. 

Hvis du ønsker å bruke angreretten, foretrekker vi at du registrerer returen din ved å sende en e-post til info@arctictrucks.no. Arctic Trucks Norge vil belaste kunden for manglende produkter hvis det returnerte produktet ikke er komplett eller er brukt. Å la være å hente en pakke fra Arctic Trucks Norge er ikke et gyldig varsel om bruk av angreretten. Last ned angrerettskjemaet og send med skjemaet.

Uavhentede pakker
Uavhentede privatpakker vil bli belastet et gebyr på kr 250,- inkl. mva. Uavhentede bedriftspakker, tilhengerfester, dekk og/eller felgpakker vil bli belastet et gebyr på kr 1000,- inkl. mva. Returporto ved manglende avheting blir belastet kunden.