ARCTIC TRUCKS SERVICESENTER

NYTT VERKSTED, NYE TJENESTER

I våre nye lokaler i Overgangen 17 på Solbergmoen har vi satt verkstedstjenester på dagsorden. Vi ønsker å bli ledende på både verksted- og servicemarkedet rettet mot 4×4-biler. I våre helt nye lokaler har vi lagt alt til rette for at vi skal kunne levere alle typer service til din bil.

VI REPARERER ALLE TYPE 4X4

Vi sier ikke at alle firehjulstrekkere er like, men vi har flere års erfaring med firehjulstrekkere av de fleste merker, dette synligjør vi ved at starter opp verksted- og serviceavdeling for alle 4×4-merker, med hovedvekt på SUV og Pick-up’er!

Velkommen om du har 4-Motion, All-Track eller Syncro!

VI TAR SERVICE PÅ DIN 4X4

Blant tjenestene vi tilbyr er så klart ordinær service. Vi gjør det som forventes på bilens serviceintervaller, som å bytte av oljer og filter. Vi er godkjent bilverksted, så vi stempler i serviceheftet ditt som du skulle gjort det hos et merkeverksted.

DIAGNOSE OG FEILMELDINGER

I dag sier bilen ifra til deg om feil ved hjelp av dioder og korte, ofte uforståelige meldinger i dashbordet. La oss hjelpe deg med å finne ut hva som er galt med bilen din. Vi har utstyr som kommuniserer med de fleste biler og modeller – ta kontakt, så ser vi hva vi kan gjøre for deg.

FLUSHING AV AUTOMATKASSER

Ser du hva dette er? Dette er innsiden av en automatkasse. Vi tilbyr flushing av automatkasser på din firehjulstrekker, det vil si at vi bytter ut all olje i girkassa, ikke bare 60–70 % som er vanlig å få ut ved vanlig tapping av automatoljen. Ta kontakt for mer informasjon – det er store variasjoner på mengde oljer og arbeidstid, helt avhengig av biltypen!

OVERHALING AV DIFFERENSIAL

Færre og færre bilverksteder overhaler og modifiserer differensialer i dag, da det er som oftest liten grunn til det på en bil som ikke bygges om. Vi tilbyr også ettermontering av sperrer for de som vil ha mer ut av sin firhjulstrekker, dessuten bytter vi utveksling, noe som er vanlig for å opprettholde momentet i motoren, dersom bilen bygges om med større dimensjon på hjulene.