PRESSEMELDING

Arctic Trucks styrker teamet med ny daglig leder

Arctic Trucks styrker teamet med ny daglig leder som skal bistå i selskapets vekststrategi.

Bent Fossum tar over det administrative i stillingen som daglig leder hos Arctic Trucks Norge AS og Ørn Thomsen fortsetter som arbeidende styreleder. Arctic Trucks består i dag av 36 dedikerte ansatte. Ørn startet opp selskapet i Norge i 1998. Han har vært daglig leder siden oppstarten. 

I 2020 tok Ørn over eierskapet av Arctic Trucks i Norge. Han gikk da inn som styreleder og Bent Fossum gikk inn som styremedlem. Bent har kjent Arctic Trucks siden oppstart, først som selskapets revisor i 10 år og deretter som rådgiver og styremedlem.

–Arctic Trucks står overfor en ny epoke, da vi i tillegg til alt som skjer i Norge rundt elektrifisering av bilmarkedet, også skal etablere oss i Sverige. Dette blir et nytt kapittel for oss og jeg gleder meg til å ta fatt på denne oppgaven. Selskapets gründer og «Mr. Arctic Trucks» er og blir Ørn Thomsen. De skoene skal jeg ikke fylle. Likevel vil jeg bringe inn min erfaring og kompetanse for å styrke laget – sier påtroppende daglig leder, Bent Fossum.

–Bent kjenner oss og har lang fartstid fra bilbransjen bla fra sine 12 år i Toyota Financial Services. Med Bent på laget vil vi kunne fokusere ytterligere på det vi allerede er gode på samtidig som vi kan se på nye muligheter.

«Dette er en etterlengtet utvikling for selskapet» –sier arbeidende styreformann og eier Ørn Thomsen.