AT EXPO 2020

Hva er Expo?

Alle våre samarbeidspartnere og leverandører er invitert til AT EXPO for å la dem presentere sine produkter. Vi hadde i fjor et fantastisk oppmøte av 4×4 entusiaster, Arctic Trucks eiere og ellers alle som har interesse av bil og motor.

Vi inviterer DEG til en fantastisk dag sammen med oss i våre nye lokaler, ute finner du bilklubber og entusiastklubber som gjerne tar av en prat om hva de driver med. Inne har vi samlet samarbeidspartnere og leverandører – her er det god produktinformasjon, tilbud og mulighet til å møte menneskene bak de fantastiske produktene vi selger.

Det beste av alt – det er gratis inngang og gratis parkering og det er for alle som er interesserte!

Se bilder fra tidligere

GOD ATMOSFÆRE

Hvert år vi har arrangert EXPO har det vært en gjennomgående god stemning, det har vært servert kaffe hos Overlanding.nu og utenfor griller vi pølser og mater barna med is på pinne – hvem vet hva som skjer i år!

Hvor er Expo?

AT EXPO arrangeres både ute og inne i våre nye lokaler på Solbergmoen, vi har hovedsaklig plassert leverandører inne og klubber ute, klubber kan derfor boltre seg på et større areal.

Vi har satt av parkeringen foran til merke og interesseklubber og overland-miljøet. Parkering av personbiler gjøres til venstre etter innkjøring.

Dette blir vår andre EXPO på vårt nye verksted, dermed er det blitt en etablert tradisjon.

Følg vårt Facebook event

FORHANDLERE

Alle varemerker og leverandører til Arctic Trucks Norge er invitert og har fått mulighet til plassering inne i hallen. Her kan du som forhandler sette opp en stand etter eget ønske.

Her kan du finne gode tilbud, få informasjon eller rett og slett bare møte ett ansikt – det er helt opp til hva de har stellt istand. 

Utstilleroversikt

Utstillere inviteres og listen oppdateres fortløpende

KLUBBER

Vi setter av en stor del av parkeringsplassen til klubber som vil promotere sin klubb.

Alle bilklubber står fritt til å sette opp stand med popup-telt og beachflag, dermed er det duket for mange morsomme og kreative stands.

Klubboversikt

Klubber inviteres og listen oppdateres fortløpende

Expo Overlanding

Når EXPO stenger dørene ca. klokken 15:00 så pakker vi opp bilene og drar – på EXPO Overlanding!

Lokasjonen er nøysømmelig kurert av en gjeng ivirge overlandere og vi garanterer en fantastisk opplevelse. Vi har beregnet maks 1.5 times kjøretur herfra. Vi stopper underveis for påfylling av mat og drivstoff!

EXPO Overlanding er åpent for alle som vil delta, det vil si alle bilmerker – uansett merke. Deltagelse er gratis så du trenger kun ta med telt, sovepose, grillmat og tilbehør.

Facebookevent