AT EXPO 2024

Hva er Expo?

Alle våre samarbeidspartnere og leverandører er invitert til AT EXPO for å la dem presentere sine produkter.

Forrige AT EXPO var en ubetinget suksess og det føles allerede som en evighet siden vi hadde oppmøtte 65 4×4 entusiaster sovende på utsiden her fra dagen før det startet, vi gleder oss stort til å se alle Arctic Trucks eiere og alle bilinteresserte utenfor.

Vi inviterer deg til en fantastisk dag sammen med oss i våre lokaler, ute finner du bilklubber og entusiastklubber som gjerne tar av en prat om hva de driver med. Inne har vi samlet samarbeidspartnere og leverandører – her kan du se produktlanseringer og få produktinformasjon fra leverandøren selv og du har muligheten til å møte menneskene bak de fantastiske produktene vi selger.

Det beste av alt – det er gratis inngang, gratis parkering og det er for alle som er interessert og nysgjerrig!

Åpningstid: 09:00 – 15:00

Se bilder fra tidligere EXPO

Bilen som arbeidsplass?

Har du bilen som arbeidsplass bør du kanskje ta turen fredag 3. mai. Denne dagen er satt av til å vise hvilke muligheter du har dersom bilen er din arbeidsplass. Utstillerne er på plass fra i dag!

LES MER OM AT EXPO PRO

HUSK Å LEGGE AT EXPO I KALENDEREN DIN!

SE VIDEOEN FRA 2022

GOD ATMOSFÆRE

Hvert år hvor vi har arrangert AT EXPO har det vært en gjennomgående god stemning over hele plassen og utenfor griller vi pølser og serverer barna is på pinne, ingen grunn til å endre en oppskrift som fungerer!

Hvor er Expo?

AT EXPO arrangeres både ute og inne i våre lokaler på Solbergmoen, vi har hovedsaklig plassert leverandører inne og klubber ute, klubber kan derfor boltre seg på et større areal.

Vi har satt av parkeringen foran til Arctic Trucks eiere og på siden finner du interesseklubber og overlandmiljøet. Parkering av personbiler gjøres på parkeringsplassen etter innkjøring til oss.

Dette blir vår åttende EXPO i vårt verksted, dermed er det blitt en godt etablert tradisjon.

Trykk på knappen under for å få veibeskrivelse! (Gi oss gjerne en Google anmeldelse)

Finn frem – klikk her!

FORHANDLERE

Alle varemerker og leverandører til Arctic Trucks Norge er invitert og har fått mulighet til plassering inne i bygget. Her kan forhandlere sette opp salgsstand etter eget ønske.

Her kan du finne gode tilbud, få informasjon eller rett og slett bare møte ett ansikt på varemerket du har sett på instagram – det er helt opp til hva de har satt istand. 

Utstilleroversikt

Oppdateres fortløpende – foreløpig litt tidlig!

KLUBBER

Vi setter av en stor del av parkeringsplassen til klubber som vil promotere sin interesse.

Alle bilklubber står fritt til å sette opp stand med popup-telt og beachflag, dermed er det duket for mange morsomme og kreative stands.

Klubboversikt

Oppdateres fortløpende – foreløpig litt tidlig!

Expo Overlanding

Når EXPO stenger dørene ca. klokken 15:00 så pakker vi opp bilene og drar på AT EXPO OVERLANDING!

Lokasjonen er etter to år møysommelig vurdert og vi har funnet ut at Dårstul er den perfekte overland-camp’en når vi har blitt så mange, så vi kan med stor sikkerhet si at vi garanterer en fantastisk opplevelse. Lokasjonen er beregnet maks 1.5 times kjøretur fra Arctic Trucks 4×4 senteret slik at langveisfarende ikke trenger flere timer omvei for å komme seg hjem på søndag.

EXPO Overlanding er åpent for alle som vil delta, det vil si alle bilmerker – uansett merke. Deltagelse er gratis så du trenger kun ta med deg telt, sovepose, grillmat og tilbehør.

I år regner vi med at alle bilene er klare før avreise og det blir derfor ingen stopp på vei opp. Er det noe du mangler rekker du å kjøpe lomper på Extra hos naboen vår.

Facebookevent

Finn AT EXPO på Facebook

AT EXPO PRO 3. Mai 2024
AT EXPO 4. Mai 2024
AT EXPO OVERLANDING 4-5. Mai 2024

Vi ønsker å inspirere deg og vi vil gjerne fortelle deg om alle våre produkter som kan være til stor hjelp når man har en aktiv fritid. Vi håper denne siden om vår EXPO har gitt deg inspirasjon og at du tar turen til vårt anlegg på Solbergmoen. Tag oss gjerne med @arctictrucksnorge dersom du deler på sosiale medier – mange av bildene som deles ender opp her!

Hilsen alle oss på Arctic Trucks Norge

Arctic Trucks

Fotokreditt på bilder brukt på arctictrucks.no/expo:
@explorewith.l.k | @iiriscelinee | @egge_overland | @sagen.marius | @kristensencato | @ingvarhh | @jmyrann | @boardseth | @marius_normann | @rammelaus | @arctictrucksnorge | @oddpictures