AT EXPO 2023

Hva er Expo?

Alle våre samarbeidspartnere og leverandører er invitert til AT EXPO for å la dem presentere sine produkter.

Det føles som en evighet siden vi hadde oppmøtte 4×4 entusiaster oppstilt på utsiden, vi gleder oss stort til å se alle Arctic Trucks eiere og alle bilinteresserte utenfor.

Vi inviterer deg til en fantastisk dag sammen med oss i våre lokaler, ute finner du bilklubber og entusiastklubber som gjerne tar av en prat om hva de driver med. Inne har vi samlet samarbeidspartnere og leverandører – her er det god produktinformasjon, tilbud og mulighet til å møte menneskene bak de fantastiske produktene vi selger.

Det beste av alt – det er gratis inngang, gratis parkering og det er for alle som er interessert og nysgjerrig!

Åpningstid: 09:00 – 15:00

Se bilder fra tidligere EXPO

Bilen som arbeidsplass?

Har du bilen som arbeidsplass bør du kanskje ta turen fredag 5. mai. Denne dagen er satt av til å vise hvilke muligheter du har om bilen er din arbeidsplass.

LES MER OM AT EXPO PRO

HUSK Å LEGGE AT EXPO I KALENDEREN DIN!

SE VIDEOEN FRA 2022

GOD ATMOSFÆRE

Hvert år hvor vi har arrangert AT EXPO har det vært en gjennomgående god stemning over hele plassen, det har vært servert kaffe hos Overlanding.nu og suppe hos 4×4 Norway, i messeteltet vårt griller vi pølser og serverer barna med is på pinne, ingen grunn til å endre en oppskrift som fungerer!

Hvor er Expo?

AT EXPO arrangeres både ute og inne i våre nye lokaler på Solbergmoen, vi har hovedsaklig plassert leverandører inne og klubber ute, klubber kan derfor boltre seg på et større areal.

Vi har satt av parkeringen foran til merke- og interesseklubber og overlandmiljøet. Parkering av personbiler gjøres til venstre etter innkjøring.

Dette blir vår fjerde EXPO på vårt nye verksted, dermed er det blitt en godt etablert tradisjon.

Trykk på knappen under for å få veibeskrivelse!

Finn frem – klikk her!

FORHANDLERE

Alle varemerker og leverandører til Arctic Trucks Norge er invitert og har fått mulighet til plassering inne i bygget. Her kan forhandlere sette opp salgsstand etter eget ønske.

Her kan du finne gode tilbud, få informasjon eller rett og slett bare møte ett ansikt på varemerket du har sett på instagram – det er helt opp til hva de har satt istand. 

Utstilleroversikt

Oppdateres underveis – litt tidlig nå!

KLUBBER

Vi setter av en stor del av parkeringsplassen til klubber som vil promotere sin interesse.

Alle bilklubber står fritt til å sette opp stand med popup-telt og beachflag, dermed er det duket for mange morsomme og kreative stands.

Klubboversikt

Klubber inviteres og listen oppdateres fortløpende

Expo Overlanding

Når EXPO stenger dørene ca. klokken 15:00 så pakker vi opp bilene og drar på EXPO Overlanding!

Lokasjonen er nøysømmelig funnet sammen med en utvalgt gjeng ivrige overlandere og vi garanterer en fantastisk opplevelse. Vi har beregnet maks 1.5 times kjøretur fra Arctic Trucks 4×4 senteret. Vi stopper underveis for påfylling av mat og drivstoff!

EXPO Overlanding er åpent for alle som vil delta, det vil si alle bilmerker – uansett merke. Deltagelse er gratis så du trenger kun ta med deg telt, sovepose, grillmat og tilbehør.

Facebookevent

Finn AT EXPO på Facebook

AT EXPO PRO 5. Mai 2023
AT EXPO 6. Mai 2023
AT EXPO OVERLANDING 6-7. Mai 2023

Vi ønsker å inspirere deg og vi vil gjerne fortelle deg om alle våre produkter som kan være til stor hjelp når man har en aktiv fritid. Vi håper denne siden om jakt og fiske har gitt deg inspirasjon og at du gleder deg nå enda mer til jakta begynner. Eller turen til den faste fiskeplassen med vennegjengen. Tag oss gjerne med @arctictrucksnorge dersom du deler på sosiale medier – mange av bildene som deles ender opp her!

Hilsen alle oss på Arctic Trucks Norge

Arctic Trucks

Fotokreditt på bilder brukt på arctictrucks.no:
@explorewith.l.k | @iiriscelinee | @egge_overland | @sagen.marius | @kristensencato | @ingvarhh