Arctic Trucks Toyota LandCruiser AT37 demobil

DU SER PÅ VÅR DEMOBIL!

Hei og takk for interessen for vår Toyota LandCruiser AT37 demobil. Vi skal ta deg gjennom hva vi har installert på den.

FRONT

Ekstralys på AT-frontbøyle

I tillegg til panserbeskyttelse er frontbøylen med ekstralys noe av det vi leverer på nesten samtlige biler som går ut av vårt verksted.

På denne bilen har vi valgt Vision X Cannon Adventure som er de største i Adventure serien, de måler hele 8,7″ noe som gjør de til ganske så store lamper. Vision X Adventure Light Cannon-serien kombinerer overlegent fjernlys med den patenterte reklektor-teknologien, og lysspredning basert på elliptisk optikk.

Lampene er festet med rustfrie og pulverlakkerte lykteklemmer som passer perfekt på den sorte Arctic Trucks frontbøylen – skruen til lampen holder klemmen sammen of fast på bøylen.

Frontbøylen er laget i samme rustfrie stålet og er pulverlakkert med samme farge og lakk, noe som gjør at dette blir nesten en sømløs montering.

PÅ TAKET

Få med deg mer ved å kunne ta last på taket.

På taket har vi montert en Yakima Platform som takrack, på denne bilen tilpasset til Toyota LandCruiser 150-serien. Denne finnes også selvsagt til flere biltyper.

Vi har selvsagt også brukt denne plassen til montering av en LED-bar fra Vision X som fyller hele bredden. Du finner den i listen nedenfor over hva som er på taket.

Til tider har vi taktelt på våre demobiler, på LandCruiseren har vi ofte Alu-Cab Expedtion 3.1 som er et

Hva koster bilen som den står?


VAREMERKER

Vi ønsker å inspirere deg og vi vil gjerne fortelle deg om alle våre produkter som kan være til stor hjelp når man har en aktiv fritid. Vi håper denne tema-siden om å overlande har gitt deg inspirasjon og at du samler sammen det du tror du trenger til å dra på oppdagelsesferd. Eller om du tar med vennegjengen til den faste plassen ved innsjøen. Tag oss gjerne med @arctictrucksnorge dersom du deler på sosiale medier – mange av bildene som deles ender opp her!

Hilsen alle oss på Arctic Trucks Norge

Arctic Trucks