Elektrisk LandCruiser 4×4

NORGES TØFFESTE ELEKTRISKE ARBEIDSBIL

4X4 / MANUELL / LAVSERIE / 3.5T HENGERVEKT

Batteripakke foran
3.500 kg tilhengervekt
AUTOMATISKE FRIHJULSNAV
Bilkonfigurasjoner
Pick-Up plan med plantopp
Ladetilkobling
Batteripakke bak
5 TRINNS GIRKASSE
E-CAR-TECH Styreenhet

Er Land Cruiser EV 4×4 noe du er nysgjerrig på og vil følge videre med på?

Vår Toyota Land Cruiser AT EV 4×4 er en el-bil konvertering basert på den legendariske 70-serien. Dette er en plattform som har bevist gang på gang at kvalitet lønner seg. Du finner denne bilmodellen over hele kloden der fremkommerlighet og driftssikkerhet står foran komfort.

Land Cruiser har kraftigere bremser, større drivverk og kraftigere fjærer enn sine konkurrenter i samme størrelse. Bilens opprinnelige motor og drivstoffsystem er fjernet og erstattet med en elektrisk motor og batterier plassert flere steder i bilen.

Bilen er godkjent på norske skilt og kan kjøres på veien.

BAKKEKLARING

Ikke mange elbiler i dag har noe særlig bakkeklaring å skryte av, det har Toyota LandCruiser. Dette sikrer deg tryggere ferdsel på for eksempel uferdig vei eller driftstilgang på byggeplasser og anlegg.

Kombinerer du bakkeklaring med dekk som har godt grep, fra leverandører som har laget dekk for offroadbransjen i mange tiår, blir dette en bil som kommer seg frem der du trenger den.

Da får du jobben gjort der du jobber!

#bfgoodrich #allterrain


MANUELL 4X4 MED DIFF-SPERRE

På våre firehjulstrekkere beholder vi originalt drivverk ved konvertering til el-motor. Vi beholder original manuell 5-trinns girkasse, samt fordelingskasse med lavserie. Differensialsperre på akslene er tilgjengelig ekstrautstyr. Det vil si at fremkommeligheten er lik det den ble laget som.

Vi bygger om to legender innen dette området, og som gang på gang har bevist sin posisjon som en av verdens ledende 4×4.


3.5T HENGERVEKT

Som enhver skikkelig arbeidsbil har Toyota LandCruiser 70-serie tauekapasitet som seg hør og bør. Denne bilen kan dra 3.500 kg og har nyttelast på 850 kilo. Dette er enestående i el-bil segmentet.


400Ah DC-DC LADER

På en tradisjonell bil har dynamoen jobben med å holde nok strøm på start- og forbruksbatteriene. Skal man bruke store forbrukere av strøm, slik som vinsj – eller masse arbeidslys er man avhengig av å få ladet opp igjen 12V kilden.

Som ekstrautstyr kan man montere større 12V lader som sørger for at batteriene alltid holder seg toppladet og klare for bruk.


Tilpasset tilleggsutstyr

Velg tilleggsutstyr som øker bruksområdet til arbeidsbilen – det letter arbeidsdagen din!

Monterering av Alu-Cab plantopp sikrer lasten din og beskytter den for vær og vind, plantoppen er dessuten sterk nok til å kunne laste hva du måtte trenge på taket. God tilgang fra alle sider og lys i taket og i sidedørene.

Takstativ på selve kupeen gir deg mulighet til å montere lysbjelker eller tilsvarende. Vi har valgt å montere fire 911 Signal–varsellys på hjørnene av takstativet som gir et litt mer moderne preg.

For å hjelpe på de mørkeste veiene har vi montert to ARB Solis 36 med justerbar lys-effekt.

Hva skal DU bruke bilen til?

PRODUKTER PÅ VÅR DEMOBIL

ANDRE PRODUKTER DU KAN HA BRUK FOR

Fyll inn navn og personalia som trengs for å holde kontakten videre.


KUNDECASE: