Arctic Trucks Vintertreff

AT VINTERTREFF 2024

VINTERTREFF 2024

Vi kan endelig igjen invitere Arctic Trucks-eiere til vårt tradisjonelle Arctic Trucks Vintertreff på Oset, helgen 8.–10. mars 2024.

Her kan du utfordre elementene; kjøre i dyp snø og treffe likesinnede som har oppdaget hva Arctic Trucks står for. Er du usikker på hvordan bruke bilen din er dette helgen, som du sammen med oss kan få veiledning, kjøretips og forstå bruken av riktig utstyr.

Hva er vel bedre enn et familievennlig hotellopphold med muligheten for å kjøre i forhåpentligvis, gode snøforhold og servering av god mat på kvelden.

OSET FJELLHOTELL

Vi har igjen valgt Oset Fjellhotell på grunn av hotellets beliggenhet og sjarm. Hotellet ligger flott til, godt over tregrensen med alle fasiliteter i umiddelbar nærhet. Lurer du på veien til hotellet finner du Googlepin her.

5 minutter unna ligger Golsfjellet Alpinsenter, og innover fjellet er det kilometervis med skispor. Hotellet har også basseng og badstue, så det er ingen grunn til at ikke hele familien kan delta på årets Arctic Trucks Vintertreff.

Priser for helgen:
kr 3700,- per pers i dobbeltrom inkl weekendpensjon stor weekendbuffet fredag, frokost, lunsj og 3-retters middag eller lørdagsbuffet lørdag, samt sen frokost før avreise søndag.

Priser for lørdag–søndag
kr 2700,- per pers i dobbeltrom lørdag til søndag lunsj, festmiddag og brunsj.

For ekstra døgn etter weekend/2 døgn kr 1250,- per pers inkl middag, overnatting og frokost (ikke enkeltromstillegg 3. døgn).

kr 1290,- per pers for overlandcamp inkl weekendpakke frokost, lunsj og middag pris per døgn.

Flere spør om barnepriser, her er rabatt for barn:
0-4 fritt / 5-11 75% / 12-18 50% (i rom med foreldre).

Tillegg per døgn for enkeltrom kr 300,-

Påmeldingsavgiften du betaler nå, trekkes fra summen ovenfor ved oppgjør på hotellet.

VI INVITERER ALLE ARCTIC TRUCKS EIERE

Vi inviterer alle eiere av Arctic Trucks ombygde biler til vintertreff. Det blir sosialt, lærerikt og morsom kjøring i dyp snø!

TENTATIVT PROGRAM

Fredag
17:00-19:00 Ankomst
20:00-21:00 Middagsbuffét
21:30 Presentasjon
Sosialt samvær / Pianobar

Lørdag
07:00-10:00 Frokost
09:15 Førermøte
10:00 Ut å kjøre i snøen
12:00 Lunsj på grillen
18:00 Avslutter snøkjøring
19:30 Middagsbuffét i storsalen
21:00 Sosialt samvær / Pianobar

Søndag
08:30-11:00 Brunch
God tur hjem – kjør forsiktig!

Erfaringsmessig blir det endringer i programmet, sørg for å registrere mobilnummeret ditt, så holder vi deg informert underveis.

Bassenget er åpent fra 10-18 på lørdagen.

1: FORHÅNDSBETAL

Vi har kun fått reservert et visst antall rom på hotellet, og vi antar det blir fullt. Så for å være sikker på at de som sier de kommer faktisk gjør det har vi satt opp forhåndsbestilling.

Etter du har betalt må du registrere deg/dere i skjemaet under slik at hotellet vet hvem som bor hvor!

2: REGISTRER DEG

Både vi og hotellet trenger å vite hvor mange som kommer, hvor mange som bor på rommet og hvor lenge. Denne linken sørger for at alle får den informasjonen de behøver.

FØLG EVENTET PÅ FACEBOOK

Mange vil avtale samkjøring og ankomme i samlet kolonne, andre sitter på gjerdet for å vurdere om de skal delta. Det er alltid morsomt å se hvem andre som kommer og snakke litt sammen i forkant av treffet – Følg statusoppdateringer og samtalene under «diskusjon» på vårt Facebook-event!

Husk at du er ikke påmeldt selv om du klikker «Delta» på Facebook

Facebook Event

SHOPPING FØR TUREN?

Vi vet at de fleste bilene er godt utstyrt, men vi vet også at det alltid er interesse for nyheter og produkter som får deg ut av fastkjøringen på en kanskje ny og snedig måte.

Kom innom oss på vei opp til fjellet for en varm vaffel, kaffe og et godt tilbud.

KOMME SEG LØS

OPPBEVARING

VINSJ