Er du mørkredd?

MØRKREDD?

La oss lyse opp veien for deg!

Riktige lys gir deg en sikrere kjøretur og kan avverge farlige situasjoner, det er det ingen tvil om. Hvilke lys som passer på bilen nettopp du har, er både en smakssak likeså mye som erfaringsbasert.
Dagens biler har kanskje ikke den naturlige plasseringen av lamper som de hadde tidligere, la oss hjelpe deg!

Runde klassiske ekstralys!

Veldig mange sverger til den gamle formen og ideen om at ekstralys skal være runde lamper slik man kjenner fra rally-verden i gamle dager, og effekten i dagens lamper er like imponerende i dag som dengang. Men de lyser MER i dag!

Usynlige lysplanker

På dagens moderne biler det ofte ikke noen
naturlig plass å montere ekstralys på. Eller
du vil kanskje skjule lyskilden slik at det ikke
syntes at du har kraftige skyts mot mørke veier.

LED-bar gir deg denne muligheten.

Justerbar effekt

Det nyeste på markedet nå er lamper
mer flere funksjoner enn bare å lys mest
mulig, det finnes dimbare, justering av kelvin
trinnløs justering av soft/spot.

Helt opp til deg hva du vil justere!

Baklengs inn i en garasje?

Tenk deg du skal rygge inn en mørk garasje, og med bilens originale ryggelys som er ikke ment for å lyse, men markere kan det bli vanskelig. Med ekstra ryggelys eller arbeidslys bakover sikrer du oversikten inn i garasjen eller får bedre oversikt når tilhengeren skal på.

DE ALLER MINSTE

Små lys har absolutt flere funksjoner du ikke skal kimse av – små lamper er enklere å montere og kan gi deg lys fra steder som kanskje ellers ville vært umulig med standard lyskilder.

DEN KANSKJE VANLIGSTE STØRRELSEN

Disse ekstralysene er vel det vi forbinder med den vanligste størrelsen – de er ofte rundt 6-7 tommer eller betegnes ved antall LED emittere i forhold til en annen i samme serien. Dette er lamper som gir deg mer enn nok lys langs veien og man kan kombinere flood og spot for å få et enda mer komplett lysbilde.

DE STØRSTE LAMPENE

Det er ikke mange årene siden dette ikke var lov i Norge, men den mørke tiden er heldigvis forbi. Dette er lampene for de skikkelig mørkredde. Dette leverer så mye lys at noen av de heldigvis er dimbare.

LEDBAR

Masse lys skjult i grillen eller ved skiltplaten. LEDbarer leverer masse lys og kan monteres steder man ikke har plass til store runde bøtter. Hvor bred du velger er selvfølgelig opp til hvor de skal monteres, og hva du har plass til.

ARB INTENSITY IQ

SUPER SPOT
SPOT
FLOOD
MIDRANGE
LINSEGLASSET
DESIGN
GLASS
LAMPEHUS
MONTERINGS FESTER
FUNKSJONELL DESIGN
ON/OFF
HURTIG VALG

ARB INTENSITY IQ LED LYS (SETT)
24.500,-

La oss lyse opp veien for deg
– se hva andre sier…