Arctic Trucks Isuzu D-Max AT37 demobil

Vision X Cannon Adventure 8,7″
AT Frontbøyle
EGR Panserbeskytter
Lazer Linear 42″ LED bar
TJM Snorkel
Truxedo plantrekk
Vision X Cannon Adventure 6,7″
Yakima Lock’n Load plattform
AT Veltebøyle
Avtagbar vinsj foran
VIAIR kompressorpakke
Vision X Dura Mini ryggelys

DU SER PÅ VÅR DEMOBIL!

Hei og takk for interessen for vår helt nye Isuzu D-Max AT37 demobil. Vi skal ta deg gjennom hva vi som er installert på den.

FRONT

Ekstralys på AT-frontbøyle

I tillegg til panserbeskyttelse er frontbøylen med ekstralys noe av det vi leverer på nesten samtlige biler som går ut av vårt verksted.

På denne bilen har vi valgt Vision X Cannon Adventure 8,7″ i kombinasjon med Vision X Cannon Adventure 6,7″. Disse lampesettene gir et svært godt lys både lenger frem og til siden da begge lampene består av forskjellig reflektorer som lyser langt, samtidig lyser de bredt. Vi har i tillegg endret glassfargen på de to ytterste lampene for å øke kontrasten i snøvær eller tåke.

Lampene er festet med rustfrie og pulverlakkerte lykteklemmer som passer perfekt på den sorte Arctic Trucks frontbøylen – skruen til lampen holder klemmen sammen og fastklemt på bøylen.

Frontbøylen er laget i samme rustfrie stålet og er pulverlakkert med samme farge og lakk, noe som gjør at dette blir nesten en sømløs montering.

PÅ TAKET

Få med deg mer ved å kunne ta last på taket.

På taket finner du et Yakima Lockn’Load Platform takrack, på denne bilen til dobbelt-kabin pick-up. Denne finnes også selvsagt til flere biltyper. Påmontert er en Lazer 42″ LED-bar som passer perfekt på undersiden.

PÅ PLANET

Arbeidsbil eller overlander?

Om du bruker bilen som en kompakt campingbil på jakt og fisketurer eller om dette er arbeidsbilen din – løsningene kan være de samme! Vi har valgt Truxedo plantrekk og Arctic Trucks veltebøyle på denne for å beholde pickup-uttrykket på vår første D-Max AT37.


VAREMERKER

Vi ønsker å inspirere deg og vi vil gjerne fortelle deg om alle våre produkter som kan være til stor hjelp når man har en aktiv fritid. Vi håper denne tema-siden om å overlande har gitt deg inspirasjon og at du samler sammen det du tror du trenger til å dra på oppdagelsesferd. Eller om du tar med vennegjengen til den faste plassen ved innsjøen. Tag oss gjerne med @arctictrucksnorge dersom du deler på sosiale medier – mange av bildene som deles ender opp her!

Hilsen alle oss på Arctic Trucks Norge

Arctic Trucks