Opus Camper

Ta med deg eventyret videre!

Større frihet enn en campingvogn, mer praktisk enn ett telt!

OPUS er en innovativ sammenleggbar camper med høy komfort. Den har lavt tyngdepunkt, er kompakt som gjør den ypperlig å dra etter bilen på tur. Den er fullspekket med komfort, er robust samtidig som den er allsidig.

Den er morsom – vi er overbevist om at du kommer til å like den!

All-Road eller Off-Road?

Perfekt for tradisjonell camping, festivaler og familiekos.
LES MER OM ALL-ROAD

For de som vil utforske villmarkscamping og eventyr utenfor allfarvei.
LES MER OM OFF-ROAD

Plass til ti personer!

Opus er den perfekte famileløsningen for de som enten er mange eller vil ha goood plass!

Vår standard OPUS har to dobbeltsenger i hver side, i tillegg kan det settes opp en dobbeltseng i sofagruppen i hovedrommet. Forteltet «optional full awning system» inkluderer to ekstra soverom med hver sine dobbeltsenger og gir deg et stort ekstra bo– og oppholdsrom.

SETT DEN OPP PÅ FÅ MINUTTER

Norex Overland hadde Opus Air Off-Road med på norgesferien og har filmet noen tips og triks som var verd å dele.
Se denne korte videoen fra transport til ferdig oppslått Opus Camper.

PRØVE FØR DU KJØPER?

TRY&BUY

Vi leier ut vår Opus Camper Offroad – blir du bitt av basillen trekker vi fra leiekostnaden på kjøpesummen!

1.500,- pr natt
2.750,- pr helg
5.500,- for en uke

NB! Denne tilhengeren krever BE sertifikat.

Vi premierer beste feriebilde hvor Opusen er med
Lag sommerminner for livet, camp på ditt favoritt sted, oppdag og reis ut på eventyr, eller boltre deg i komfort i en full-utrustet basecamp som du kan bruke på sommerfestivaler, sportsarrangement eller om du skulle samle familien.

GÅ TIL FINN

God oppvarming…

I Norge kan sommerværet raskt skifte fra badevær til kortspill-vær. Da er det godt å ha muligheten til å kunne varme opp der du er.

Det elektriske varmeanlegget holder deg god og varm selv om temperaturen faller på utsiden, dette betyr at du kan oppdage verden hele året!

Allsidig lastemulighet

Skal man på Norgesferie så tar man med gjerne med seg utstyr for alle aktiviteter i bilen, dette gjør at du kan oppleve mer i ferien med en Opus Camper!

Det sammenleggbare lokket som beskytter Opus Camper har kraftige avstivere som kan brukes til å frakte det meste du vil ha med på turen, uansett om det er sykler, båt, kajak eller annet.

Lys og romslig…

Det trenger jo ikke å være mørkt fordi man velger å gå inn, i Opus Camper kan du velge å åpne eller lukke takvinduene, helt opp til hva du selv ønsker. Man kan i realiteten sitte i sofaen å ha stjernehimmelen over deg!

Med sine store tak– og sidevinduer, LED belysning og en innvendig takhøyde på nesten 2,5 meter gir Opus Camper deg en stor romfølelse som i tillegg føles lys og trivelig.

Innbydende og komfy…

Vi syntes ikke du skal måtte velge mellom en allsidighet og god komfort. Derfor leveres Opus Camper med svært gode og myke senger, en stor og romslig sofa, stikkontakter og fullt integrert kjøkken med vask og innlagt vann, gassbluss og kjøleskap.

Det er rett og slett som å være på hytta eller i en campingvogn.

Klar, ferdig …og slapp av!

Den helt nye AIR OPUS® bruker opplåsbare teltstenger for å holde camperen oppe, du setter opp teltet raskt og enkelt ved å trykke på en knapp! Bare skru på kompressoren og len deg tilbake å se basecampen brette seg ut og reise seg opp.

Oppblåsbare teltstenger er blitt markedsstandard på fortelt og anneks til campingvogner, i dag er det en god og sikker løsning som brukes av svært mange.

PRODUKTER VIST OVER

Anbefalte tilleggsprodukter

Turen blir ikke helt det samme uten de ekstra tingene som sørger for det lille ekstra. Vi legger mye ressurser i å finne produkter som er av god kvalitet. Sortimentet vårt inneholder ikke bare utstyr til ekspedisjoner, men også camping-utstyr som gjør at sommerferien din kanskje blir enda bedre.

Vi anbefaler disse produktene, her finner du strømløsninger, komfortable campingstoler og kasser eller skuffer til å organisere alt turutstyret ditt.

UFORPLIKTENDE TILBUD – TA KONTAKT!

Naturlig nok er dette kanskje ikke produkter man betaler i en nettbutikk, ta kontakt med oss
for spørsmål og videre prosess dersom du er interessert i en Opus Camper

Fyll ut skjemaet så sender vi deg et uforpliktende tilbud som du kan vurdere i ro og mak!