Bilkonfigurator

HER FINNER DU EN OVERSIKT
OVER VÅRE OMBYGGINGER

…og det meste av utstyret vi har tilgjengelig for ettermontering.

TOYOTA HILUX

Toyota Hilux har vært med oss fra begynnelsen, det ble en populær bil å bygge om på Island da den er lett og får plass til store hjul – dermed var den perfekt for den Islandske fjellheimen. Da Top Gear showet fra BBC tok kontakt for å bygge om til en AT38 for å dra til den magnetiske nordpolen i et løp mot et tradisjonelt hundespann ble bilen særs populær.

TOYOTA LAND CRUISER

Toyota Land Cruiser er en legendarisk SUV, den oppsto tidlig på 50-tallet og har fra den gang vært ansett som det beste å legge kontinenter for sine føtter i. Vi bygger om denne legenden i to forskjellige størrelser, avhenging av hvor langt du vil ha transport – i kanskje verdens mest ugjestmilde terreng.

NISSAN NAVARA

Nissan Navara er med NP300 den første pick-up’en vi bygger om i Norge med spiralfjærer rund baut. Nissan har levert en komfortabel og sterk pick-up som vi bygger om i én størrelse*.

ISUZU D-MAX

Isuzu D-Max leveres i to forskjellige ombygginger, vi bygger 33 og 35 tommers utgaver av denne pick-up’en.

VOLKSWAGEN AMAROK

Arctic Trucks Amarok-ombygging gjør bilen mer sporty og gir en helt annen kjøreopplevelse. Høyere bakkeklaring og et fullstendig nytt Seikel fjærsystem sørger for mykere og bedre bilopplevelse. Bredere og større dekk gjør veigrepet bedre. Nye skjermbreddere er designet til bilen og matcher bilens lakkfarge.

SE VÅR SKRYTEVIDEO

* Nissan Navara AT32 bygges av Arctic Trucks i flere forskjellige land, disse er kun tilgjengelig gjennom Nissan forhandlere, derfor regnes den ikke med i ombyggingene tilgjengelig hos Arctic Trucks Norge.