AT EXPO PRO 2024

EXPO FOR DE PROFFE

Vi starter EXPO PRO fredag 10.00 om morgen. Denne dagen har vi samlet leverandører som leverer alle mulige produkter for alle dere som har bilen som arbeidsplass og som ønsker løsninger som forenkler arbeidsdagen.

Sett av fredagen den 3. mai til å besøke oss på AT EXPO PROFESSIONAL for å bli inspirert og se hvordan du kan optimalisere bruken av bilen som DIN arbeidsplass.

Åpningstid: 10:00 – 16:00

OMBYGGING AV BILEN

Dersom du jobber steder som er utilgjengelig eller avsidesliggende vil en Arctic Trucks ombygging gjøre jobben enklere og sikrere for deg og dine kunder. Du kommer deg til og fra jobben innen avtalt tid selv om veien er rast ut eller snødd igjen over natta.

Med en Arctic Trucks ombygget arbeidsbil sikrer du leveringen av dine tjenester.

HAR DU PRØVD VÅR BILKONFIGURATOR?

INNREDE BILEN?

Vi har flere leverandører og produkter som tilbyr diverse innredninger og smarte løsninger til din arbeidsbil.

RAM Mount – Universale festepunkter overalt i bilen din.
Om du skal feste en mobiltelefon eller en laptop har RAM Mount trygge universal løsninger for dette.

ARB innredning – Skuffer og løsninger til din arbeidsbil.
ARB leverer komplette innredninger til arbeidsbilen din, dette er robuste skuffer og skap med gode funksjoner. Kom å se skuffene i bruk og hva du får plass til i dem.

DECKED – Skuffesystem fra landet i verden med flest pick-ups!
Planskuffer i polycethylene til pickup’er som tåler å brukes og du kan laste det du trenger med deg på dem. Disse skuffene har i tillegg forskjellig måte å innredes på, uttagbare kofferter/kasser eller skillevegger.

VIL DU LESE MER OM ARBEIDSBIL?

LASTESYSTEMER

Hos oss finner du flere måter å frakte produkter og materialer på.

Robuste oppbevaringskasser:
Vi leverer aluminiumskasser med forsterkede og stablebare hjørner fra Alpos Alu. Dette er kasser som kan gjøres vanntette og  det kan ettermonteres låser i lukkemekanismen for bedre sikkerhet.
Vi har også oppbevaringskasser i flere størrelser fra Frontrunner, Wolf Pack, Wolf Pack Pro og Cub Box.

Alle disse kassene har vi festeanordning til slik at de kan festes og brukes på et eventuellt takrack.

Takrack fra Yakima, ARB og Frontrunner:
Vi er importør for Yakima og derfor lagerfører vi disse plattformene til å montere på taket på din arbeidsbil. Siden vi har flere varemerker i sortimentet skaffer vi racks fra flere varemerker dersom det er en spesiell du ser etter.

ARBEIDSLYS

Jobber du overtid eller i har du utrykning til alle døgnets tider? Vi har markedsledende leverandører av arbeidslys.

Vi leverer og monterer arbeidslys til nær sagt alle typer oppgaver og plasseringer, det kan være lys under bilen for å holde deg på sporet frem til trafo-stasjonen eller arbeidslys rundt hele bilen delt opp i forskjellige soner for å kunne bruke de langs trafikkert vei.

Vi monterer gulblink på synlige steder på bilens utsatte steder eller takbjelke med 48 forskjellige blinkemønstre.

Det er helt opp til deg og ditt ønske om hvordan din arbeidsbil skal fungere, og kommer du innom får du veiledning og demonstrasjon på den beste løsningen for deg.

HVA MER GJØR VI?

Vi har endelig muligheten igjen til å arrangere AT EXPO og dagen etter AT EXPO PRO tar vi opp igjen vår helt egen tradisjon med messe og åpent hus for alle 4×4 entusiaster, da får du oppleve hva vi vi på Arctic Trucks jobber med mot det private markedet – kanskje det ikke er så ulikt de proffe?

Les mer om AT EXPO

Finn AT EXPO på Facebook

AT EXPO PRO 3. Mai 2024
AT EXPO 4. Mai 2024
AT EXPO OVERLANDING 4-5. Mai 2024

Fotokreditt på bilder brukt på arctictrucks.no/expo-pro:
@explorewith.l.k | @iiriscelinee | @egge_overland | @sagen.marius | @kristensencato | @ingvarhh | @jmyrann @boardseth | @marius_normann | @rammelaus | @arctictrucksnorge | @oddpictures