Factor55

CLOSED SYSTEM WINCHING™

Idéen bak Factor 55’s produkter er å fjerne flest mulige farlige elementer ved bruk av vinsj og ved tauing ut av vanskelige situasjoner. Ved å sikre alle punkter hvor stropper, kasteblokker og kroker kobles sammen så minsker faren for at et festet punkt ryker av.

Ved bruk at Factor 55 sørges det for at vinsjer, stropper og evt. kasteblokker alltid henger korrekt og låst sammen, uten fare for at dette faller av under bruk.

Så dersom du ikke kjører konkurranse, hvor sekundene teller når du skal vinsje er Factor 55 et sikrere valg av festepunkter enn krok.

LAGET I ALUMINIUM

Aluminium er kjent for både å være særs sterkt og et lett materiele, alle komponentene fra Factor 55 er laget i CNC frest 6000 series billet aluminium.

Låsebolten inni er 5/8 tomme tykk og laget av 6Al4V Titan, den holdes fast med en innvendig seger-ring.

Alle Factor 55 modellene er stresstestet til det ytterste.

SE VIDEO FRA FACTOR 55

Rope Retention Pulley

Et lett alternativ til tradisjonelle tunge kasteblokker. Kan brukes til å øke trekkraften eller omdirigere linjen.
For tau fra 8 til 12 mm.

2″ TAUEKROK

Skal du dra opp en bil bil som står skikkelig forkjært vil du være sikker på at festetpunktet i din bil er forankret godt, med Factor 55 Hitchlink 2.0 bruker du enkelt 2″ firkantfestet bak eller foran. Hitchlink settes enkelt inn og låses med samme splinten som du bruker til vinsjen eller tilhengerfestet.

Dette punktet kan du både dra i, bli dratt i eller bruke som jekke-punkt.

CLOSED SYSTEM WINCHING™

Ta ingen sjangser ved bruk av vinsj eller stropp – det er uante krefter i sving.