Arctic Trucks Toyota Hilux AT35 demobil

DU SER PÅ VÅR DEMOBIL!

Hei og takk for interessen for vår Toyota Hilux AT35 demobil. Vi skal ta deg gjennom hva vi har installert på den.

FRONT

Ekstralys på AT-frontbøyle

I tillegg til panserbeskyttelse er frontbøylen med ekstralys noe av det vi leverer på nesten samtlige biler som går ut av vårt verksted.

På denne bilen har vi valgt ARB Solis 21 som er den minste i ARB Intensity™ serien men er allikevel nesten 7″ i diameter. Dette lampe-paret er gir et godt lys både lenger frem og til siden da begge lampene har forskjellig reflektor, en som lyser langt og en som lyser bredt. Alle Solis lampene er justerbare i effekt og kommer klare til montering med komplett ledningsnett.

Lampene er festet med rustfrie og pulverlakkerte lykteklemmer som passer perfekt på den sorte Arctic Trucks frontbøylen – skruen til lampen holder klemmen sammen of fast på bøylen.

Frontbøylen er laget i samme rustfrie stålet og er pulverlakkert med samme farge og lakk, noe som gjør at dette blir nesten en sømløs montering.

PÅ TAKET

Få med deg mer ved å kunne ta last på taket.

På taket finner du en Yakima Platform takstativ, på denne bilen tilpasset til dobbelt-kabin pick-up. Denne finnes også selvsagt til flere biltyper.

PÅ PLANET

Arbeidsbil eller overlander?

Om du bruker bilen som en kompakt campingbil på jakt og fisketurer eller om dette er arbeidsbilen din – løsningene kan være de samme! RSI Smart Canopy har moderne plantopper som er laget i pulverlakkert rustfritt stål. Den har løsninger som bla. vinduer og overtrykkslist på taket. Vil du sortere verktøy eller forbruksmateriell har RSI Smart Canopy låsbare skuffer (høyre). De leverer dessuten komplett kjøkkenløsning med et utvippbart gassbluss og alt du trenger for å tilbedere og spise maten du serverer til camp eller lunsj på arbeidplassen din (venstre).

Hva koster bilen som den står?


VAREMERKER

Vi ønsker å inspirere deg og vi vil gjerne fortelle deg om alle våre produkter som kan være til stor hjelp når man har en aktiv fritid. Vi håper denne tema-siden om å overlande har gitt deg inspirasjon og at du samler sammen det du tror du trenger til å dra på oppdagelsesferd. Eller om du tar med vennegjengen til den faste plassen ved innsjøen. Tag oss gjerne med @arctictrucksnorge dersom du deler på sosiale medier – mange av bildene som deles ender opp her!

Hilsen alle oss på Arctic Trucks Norge

Arctic Trucks