Jeep Wrangler JK

IT’S A JEEP THING

JEEP WRANGLER JK

Arctic Trucks ombyggingen gir deg mer bakkeklaring og bedre veigrep.

AT35-ombygging setter deg i stand til å utfordre bilen, og den kommer seg frem under de mest ekstreme forhold, uten kompromiss. Det monteres skjermbreddere som gir bilen din et kraftfullt utseende og gjør at den skiller seg ut blant andre biler. Bilen heves 75 mm på fjæring foran og bak. Dekk i 35’’ dimensjon øker bakkeklaringen og gir økt veigrep.

Samtidig blir sittestillingen høyere og følelsen av fortrolighet med bilen enda sterkere.

STØRRE OG BREDERE HJUL

KOM DEG HELT FREM

De bredere dekkene vil gi deg et lavere marktrykk, og ved å slippe ut luft får du ytterligere forbedring av flyteevne mot underlaget.

HEVET PÅ FJÆRER OG RAMME

ABSORBER HINDER I VEIEN

Tanken bak de Islandsk-inspirerte bilene er å holde tyngdepunktet så lavt som mulig for å opprettholde bilens kjørekomfort. Likevel er bilens bakkeklaring betraktelig økt slik at man kommer over hinder man tidligere måtte kjøre rundt eller snu.

FERIER MED BILEN

RIGG BILEN FOR TUR

Kombinasjonen AT35 og AT Nokian Hakkapeliitta med eller uten pigg er suveren på vinterføre, vil du ha et sommerdekk av samme merke har Nokian utviklet et Rotiiva i samarbeid med Arctic Trucks.

«Det er helt fantastisk kjørekomfort og den kommer seg frem overalt! Tror ikke jeg kunne valg bedre bil til mitt bruk.» — Alexander Ferner

STANDARD DEKK I PAKKEN

BF Goodrich All Terrain

Standard dekk på en ombygget bil er BF Goodrich All Terrain Ko2, det er et godt all-round dekk til alle type underlag. Dersom du vil ha et grovere terrengdekk eller mer asfaltvennlig fordi du kjører 90% på E6 kan vi såklart levere det. (Alternative dekk kan endre sluttsummen)

KOMPENSERER FOR HØYDEN

50MM AVTAGBART DROPP

Siden vi hever bilen og setter på større hjul må vi kompensere for høydeforskjellen, vi monterer et hengerfestedropp sammen med underkjøringshinderet, slik at tilhengeren står justert i normal høyde – dette er lovpålagt.

Jeep Wrangler JK AT35
Jeep Wrangler JK AT35
Jeep Wrangler JK AT35
Jeep Wrangler JK AT35
Jeep Wrangler JK AT37
Arctic Trucks frontbøyle
EGR Panserbeskytter
EGR vindavvisere
Ekstralys!
Rival underbeskyttelse
Fjæroppsett
Luftstyrt differensialsperre

KONFIGURER DIN JEEP

Arctic Trucks er forhandler av verdens ledende leverandører innenfor offroad- og ekspedisjonsutstyr, hvor bilen er med på moroa og er en sentral deltager på turen. Dersom det er produkter du ser etter kan vi skaffe det meste fra disse varemerkene.

Logosalat!