Service

ARCTIC TRUCKS SERVICE SENTER

Nytt verksted, flere tjenester

I våre nye lokaler i Overgangen 17 på Solbergmoen har vi satt verkstedstjenester på dagsorden. Vi ønsker å bli ledende på både verksted- og servicemarkedet rettet mot 4×4 biler. I våre helt nye lokaler har vi lagt alt til rette for at vi skal kunne levere alle typer service til din bil.

VI REPARERER ALLE TYPER 4X4

Vi sier ikke at alle firhjulstrekkere er like, men vi har flere års erfaring med firhjulstrekkere av de fleste merker, dette kommer deg til gode ved at vi har verksted- og serviceavdeling for alle 4×4 merker, med hovedvekt på SUV og Pick-up’er!

Velkommen om du har 4-Motion, All-Track eller Syncro!

Vi tar service på din 4×4

Blant tjenestene vi tilbyr er såklart ordinær service. Vi gjør det som forventes på bilens serviceintervaller, som bytte av oljer og filter. Vi er autorisert bilverksted, så vi stempler i serviceheftet ditt som om du skulle gjort det hos et merkeverksted.

Diagnose og feilmeldinger

I dag sier bilen ifra til deg om feil ved hjelp av dioder og korte, ofte uforståelige meldinger i dashbordet. La oss hjelpe deg med å finne ut hva som er galt med bilen din. Vi har utstyr som kommuniserer de fleste biler og modeller – ta kontakt, så ser vi hva vi kan gjøre for deg.

Flushing av automatkasser

Ser du hva dette er? Det er innsiden i en automatkasse. Vi tilbyr flushing av automatkasser på din firehjulstrekker, det vil si at vi bytter ut all olje i girkassen, ikke bare 60-70% som er vanlig å få ut ved vanlig tapping av automatoljen.

Ta kontakt for mer informasjon – det er store variasjoner på mengde oljer og arbeidstid – helt avhengig av biltypen!

Overhaling av differensial

Færre og færre bilverksteder overhaler og modifiserer diffrensialer i dag, det er som oftest liten grunn til det på en bil som ikke bygges om. Vi tilbyr også ettermontering av sperrer for de som vil ha mer ut av sin firhjulstrekker, dessuten bytter vi utveksling, noe som er vanlig for å opprettholde momentet i motoren, dersom bilen bygges om med større dimensjon på hjulene.

KONTAKT OSS