Sperre

HVORDAN FÅ BEDRE GREP!

ALLTID GREP MOT UNDERLAGET GIR DEG BEDRE SIKKERHET

Planlegger du en lengre tur eller er det store muligheter for at du skal utenfor veien, kanskje du har en hyttevei som vaskes ut hver høst? Med du differensialsperre installert i akslingene øker du drastisk mulighetene for å komme helt frem, uten å risikere skader på bilen.

NB! To typer sperrer…

LUFTSTYRT…

Med sperre som er luftstyrt «slår du to fluer i en smekk» – da installeres en kompressor i bilen som kan fylle luft i dekk når du er ferdig å krype i ulendt terreng.

…STRØMSTYRT

Reléstyrt differensialsperre har sine fordeler ved at det er ingen kompressor som såklart er en feilkilde. Dessuten slipper man å montere en kompressor med alt det som hører til med slanger og tilkobling.

High Output on-board kompressor

Den mest populære i vårt sortiment, ARB High Output Air Compressor har blitt konstruert utelukkende av lette, høykvalitets materialer og er tilgjengelig i både bærbare og kjøretøymonterte konfigurasjoner. Med en klasseledende strømningshastighet er denne kompressoren designet for Air Locker®-aktivering (ombordmodell), rask dekkpumping og en rekke andre funksjoner, enten de er for arbeid eller lek. Det kjøretøymonterte settet (CKMA12) kommer med et komplett ledningsnett og monteringsutstyr for enkel installasjon.

LES MER OM CKMA12

Air Locker kompressor

Denne kompakte innebygde kompressoren er designet spesielt for aktivering av Air Locker og forseglet for fukt- og støvmotstand. Kompressoren kommer komplett for forenklet installasjon og plug-in-tilkobling til Air Locker-kontrollsolenoider.

Til tross for at det er kompakt i størrelse, er Air Locker Activation System bygget av kvalitetskomponenter for stillegående drift og ekstra lang levetid, og er egnet for kjøring på 12V tilbehørsforsyning for de fleste 12V og 24V kjøretøy på grunn av dets lave strømtrekk.

LES MER OM CKSA12

ARB AIR LOCKER

ARB Air Lockers differensialsperrer forbedrer trekkraften til 4×4-en din i omtrent alle terreng, enten det er stein, leire, grus, sand, snø eller gjørme. Det sikrer bedre fremdrift noe som gjør at du kanskje ikke trenger å ta fart for å komme opp. Med trekk på begge hjulene på akslingen gjør at bilen tryggere kommer over en hump, selv med hjulløft.

ARB diffsperrer er designet og produsert i Australia.

SE VÅRE ARB SPERRER

STRØMSTYRTE SPERRER

Nesten uten unntak er det slike sperrer som er montert i bilen fra fabrikk, både i senter og veldig ofte i bakaksel. Dette gjør såklart at det kan virke som veldig naturlig å fortsette med strøm dersom du mangler foran. Det er vanskelig å anbefale det ene fremfor det andre da de har hver sine fordeler. Det man vel kan si er at elektrisk styrte sperrer har færre feilkilder.

SE VÅRE EL-STYRTE SPERRER
Elektronisk styrt difflock

VAREUTVALG AV SPERRER

VAREUTVALG AV KOMPRESSORER

VAREUTVALG AV BRYTERE

MONTERINGSHJELP?

La oss ta jobben!

Å montere sammen en løs differensial er en jobb som krever presisjon, dessuten trenger du spesialutstyr. Skal du i tillegg sette inn og montere en differensial-sperre, trenger du enda mer verktøy som man ikke nødvendigvis har liggende.

Ta kontakt for pakkepris på sperre til bilen din!